Kurdi Csaba

Vácott születtem és nőttem fel. 1986-ban 19 évesen ismertem meg Jézus Krisztust és születtem újjá. Az ihletett igehirdetés meggyőzött arról, hogy Isten személyesen ismer engem, tudja legbelsőbb gondolataimat is. Ez az élmény radikálisan változtatta meg értékrendemet, gondolkodásomat, egész életemet.
A Szent Pál Akadémia nyitó évfolyamán végeztem teológiai tanulmányaimat. Másfél évig megbízott lelkészként szolgáltam, több évig középiskolai hitoktatói feladatokat láttam el. A verőcei Nyitott Kapu Baptista Gyülekezet életébe kezdettől fogva aktívan bekapcsolódtam családommal együtt. A hétközi tanítványképző összejöveteleink társházigazdájaként szolgálok. 2016 júniusa óta a gyülekezet megújult vezetőségének tagja vagyok.
Feleségem és segítőtársam Krisztina tanárnőként dolgozik, a gyülekezetünkben ő a gyermekszolgálat vezetője. Három leánygyermekünk már nagykorú, istentiszteleteinken rendszeresen részt vesznek.
Elhívási Igém a Csel.18:9-10: Ne félj, hanem szólj és ne hallgass, mert én veled vagyok és senki sem támad reád, hogy neked ártson; mert nekem sok népem van ebben a városban.